SikhiWiki translated into Dutch

From SikhiWiki
Jump to: navigation, search

SikhiWiki is nu, vertaald in 13 verschillende talen, beschikbaar. Dankzij Google's nieuwe automatische vertaaldienst, SikhiWiki staat is geweest om deze dienst te verlenen. Het is te hopen dat vele miljoenen mensen die niet in staat waren om te lezen over Sikhism ervoor, zouden nu in staat moeten zijn om dat te doen.

Sikhi, een ongelofelijk waardevolle toevoeging aan de menselijke kennis en wijsheid zal nu beschikbaar om te worden gelezen door de vele miljoenen die vorige waren niet in staat om dat te doen. Nu mensen in veel buitenlandse landen in staat zullen zijn om te weten en te leren over de mooie en unieke boodschap van het Sikh Goeroes.

Vijf van de meest gesproken talen [1] zijn beschikbaar zijn door middel van een enkele klik op een optie in de zijbalk geschreven "vertaling (van Google)"op de linkerzijbalk van de SikhiWiki scherm. Hieronder vindt u een volledige lijst van alle talen beschikbaar zijn via deze Google-faciliteit. Klik op de onderstaande link om te beginnen met lezen in een van de talen weergegeven:

Harimandir Sahib

Referenties

  1. ^ The World's Meest Breed Gesproken Talen